Platanias yöelämä paljaat pillut

Vinkkejä Plataniaksen yöelämästä? Onko hyviä klubeja vai kannattaako lähteä Haniaan? Entäs onkos siellä mitään rantabileitä? =) Lähdössä. Onko totta että Plataniaksessa ei ole yöelämää? Siis discoja ja baareja? Olen lukenut monia juttuja joissa kerrotaan että Plataniaksessa on  Lisää tuloksia kohteesta euexaminer.eu Yöelämä Plataniásissa (Kreikka) - TripAdvisor: Tutustu Plataniásin suosituimpiin menomestoihin, kaltaistesi Sijalla 1/9 luokassa Yöelämä kohteessa Plataniás.

Mitä rakkaus on kukkia helsinki

Yritä vaihtaa majoituksesi Hanian kaupunkiin tai sen liepeillä olevalle hotellialueelle. Olen ollu Kreetalla tämmösissä hotelleissa kuin: Joskus ulkomaaliast pääse sisään ja joskus ei, mutta kannattaa kyllä kokeilla onneansa, aivan mahtavat klubit! Katso päivitetyt tiedot lähentämällä. Kreikassa bailataan fiksusti, ei rökälehtien.

Yöelämä Plataniásissa (Kreikka) - TripAdvisor: Tutustu Plataniásin suosituimpiin menomestoihin, kaltaistesi Sijalla 1/9 luokassa Yöelämä kohteessa Plataniás. Onko totta että Plataniaksessa ei ole yöelämää? Siis discoja ja baareja? Olen lukenut monia juttuja joissa kerrotaan että Plataniaksessa on  Lisää tuloksia kohteesta euexaminer.eu Vinkkejä Plataniaksen yöelämästä? Onko hyviä klubeja vai kannattaako lähteä Haniaan? Entäs onkos siellä mitään rantabileitä? =) Lähdössä..

Kreikassa bailataan fiksusti, ei rökälehtien. Hirmuisen ristiriitaista nyt onko Plataniaksessa yöelämää vai ei?! Kahvila - musiikkipubi tyyppisiä paikkoja on pilvin pimein Haniasta aina Geraaniin, tällä reilun 10km matkalla. Vastaa alkuperäiseen viestiin Plataniaksen isot silikonit nussimis videot Bluesklubit ja -baarit 1. Syömässä kävimme, hyvää ruokaa, ehdottomasti, kun katsastimme yökerhoja, paikat olivat upeat, mutta ihmisiä ei juuri ollenkaan. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Pääkatua pitkin kun menette kohti Agia Marinaa on Kahlua niminen baari sekä suomalinen karaokebaari HotShots. Kyllä sieltä discoja ja baareja löytyy, mutta mikään bailupaikka Platanias ei taida olla. Baarit ja klubit Kahvilat. Lämpimät kiitokset, jos joku jaksaa vastata! Ei sielä paljoa baareja tai clubeja oo, mutta miks niitä nyt kymmeniä tarttiskaan? It may not display this or other websites correctly. Keskustelu24 Matkailu Matkakohteet Eurooppa Kreikka Kreeta Plataniaksen yöelämä? Cretan Dream Royalin parvekkeelta tätä yökerhon tyhjentymistä tuli katseltua joka aamu kun parvekkeella unenpöppörössä meren tuoksuja ja ääniä nautiskeli kera kahvikupposen.

platanias yöelämä paljaat...

Kreta - Platanias Centrum


Tarjoustalo lohja halloween kuvahaku


Meno jatkuu sitten pitkälle aamuun. Kirjaudu sisään Liity Omat matkat Varaukset.