Srä parhaat aforismit

sellaiset mitkä teihin on kolahtaneet:) (tää on jatkoa sille mun välitila-alotukselle:D)Puuttuu: srä. Viikon aforismi: Onpa hienoa että kenenkään ei tarvitse odottaa hetkeäkään voidakseen alkaa tehdä maailmasta parempaa. -Anne Frank. Vappuun kuuluu äpy, kevät, aurinko ja railakas meininki. Vappuun kuuluu myös vappuvitsit. Tässäpä vitsien parhaimmistoa. Mikä näistä on....

Etsin miesystävää seinäjoki bio marilyn

Ystävällisyyden lopputulos on yksinkertainen: Klaus von Hinterlens — Jokainen tarina on ihmisen arvoinen. Jos saat hyvän vaimon, sinusta tulee hyvin onnellinen. Ihmisen pitäisi joka päivä kuulla ainakin yksi pieni sävelmä, lukea hyvä runo, nähdä hieno taulu ja jos mahdollista, sanoa muutama järkevä sana.

Aforismeja/mietelauseita ja sitaatteja/lainauksia elämästä ja sen tarkoituksesta. Elämäsi parhaat vuodet ovat ne, jolloin päätät että sinun ongelmasi ovat sinun  Puuttuu: srä. sellaiset mitkä teihin on kolahtaneet:) (tää on jatkoa sille mun välitila-alotukselle:D)Puuttuu: srä. AFORISMEJA. Maailmalle olet vain joku, jollekin koko maailma (tässä sata muuta viisautta). 1. Naisen arvaus on paljon tarkempi kuin miehen varmuus. 2..
srä parhaat...

Lieksa elokuva formula center myllypuro


Muista, että voit hymyillä muillekin kuin tutuillesi. Kylä ei tee ihmisiään, vaan ihmiset kylänsä. Jos rakastat - elät. Jos et pysty tekemään sitä hyvää, mitä tahtoisit, tee se hyvä, minkä voit. Vastaavasti, jos et osaa antaa, vastaanottamisesi jättää sinut tyhjäksi. Ylioppilaslakki Minulla oli nuorempana niin terävä pää että vappuna ylioppilaslakkikin kului puhki jo ennen ensimmäisen vappushamppanja pullon loppumista! Joka sanoo että nuoruus on kypsää ikää onnellisempi, väittää että näköala tornin juurelta on parempi kuin sen huipulta. Suomen sanalla virtuoosi on jo huomattavasti parempi klangi, vaikka se tarkoittaakin jotain aivan muuta 'supertaitava'.